Resolved Apple Mail (coloured flags) OS X 10.10.5 <-> 10.11.3

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by m4v3r1ck, Feb 1, 2016.

  1. m4v3r1ck macrumors 68020

    m4v3r1ck

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Location:
    The Netherlands
    #1
    For the sake of testing (with SIP en/disabled) my key back-up application, I installed OS X 10.11.3 (15D21) onto an internal HDD. Installation of both the OS and Back-up application went flawless!

    BUT!!! After rebooting into OS X 10.10.5 (still my main OS version) I ran across an issue with the Apple Mail (AM) application. I can't seem to figure out why, after opening AM in OS X 10.11.3 too, all colour flagged emails are still flagged, but not showing in the red/orange/green tags:

    1. Inbox AM OS X 10.10.5 showing red/green flagged mails, but no amounts red/green are showing:
    [​IMG]
    When selecting the red flagged tag:
    [​IMG]
    Still the syncing with my iPhone goes well, but don't know why the only colour of all different flagged email in iOS 9 is orange. None of the other colours show on my iPhone Mail:

    [​IMG]

    Did OS X, by opening AM in OS X 10.11.3, change any behaviour in OS X 10.10.5? The only troubleshooting so far is opening AM and hit "Rebuild". Directions appreciated!

    Cheers
     
  2. m4v3r1ck thread starter macrumors 68020

    m4v3r1ck

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Location:
    The Netherlands
    #2
    Seems that mail on OS X 10.10.5 had to get used to the fact that it was also used in OS X 10.11.3 :rolleyes:

    Cheers
     

Share This Page