Apple Mail Graphical Glitches?

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by w00t951, Jul 25, 2012.

  1. w00t951 macrumors 68000

    w00t951

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #1
    When I view content in Apple Mail, I get weird artifacts on my display. I also know that the artifacts are not hardware based, because they move along with the window when I drag it.

    Does anyone know how to get rid of this bug? When reading text based messages, it is conceivably one of the most irritating bugs possible.

    Edit: The solid black rectangles are my hasty censoring attempts. The circled things are the artifacts in question.
     

    Attached Files:

  2. ecbpro macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2012
    #2
    Confirmed

    I have the same problems. I also have the AMD Radeon HD 6750M chipset, probably related to this.
    I submitted a bug report to Apple.
     
  3. w00t951 thread starter macrumors 68000

    w00t951

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #3
    My computer is 99% on the Intel HD3000 while in Mac OS X. The AMD chipset wasn't even activated while Mail was running.
     
  4. AcesHigh87 macrumors 6502a

    AcesHigh87

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    New Brunswick, Canada
    #4
    I haven't seen anything in Mail with the 6770m in my iMac but I did notice a similar glitch with the folder icons inside finder windows on occasion. I changed them using Candybar anyway because I'm not big on the original icons and that fixed the problem but obviously shouldn't be necessary.
     
  5. RogueMonk macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2012
    #5
    I'm having the exact same problem on a Macbook Pro 8,1 (13-inch, Late 2011).
     
  6. msdarkroom macrumors member

    Joined:
    Jul 5, 2012
    #6
    Updated to 10.8.1 and I have the same problem. (I had it before the .1 update as well.)
     
  7. polotska macrumors 6502

    Joined:
    Sep 23, 2007
  8. aaalexxx macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #8
    Same here. MacBook Pro Early 2011, OS X 10.8.1.
     
  9. xpected_one macrumors regular

    xpected_one

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Location:
    Texas
    #9
    Been awhile and not trying to rehash an old thread but I am experiencing this as well. I have a late 2011 MBP and it seems to only happen when launching mail.
     

Share This Page