Apple Music Issue

Discussion in 'iOS 9' started by Kidder1994, Mar 1, 2016.

  1. Kidder1994 macrumors regular

    Joined:
    May 20, 2012
    #1
    Hi! a little question, somebody have an issue with Apple Music about "For You" section? from some time now and since 9.1 my iphone 6S shows "An Error Occurred" when opening music at the For you tab... it happens very often on wi-fi and cellular data D: i want to believe it is a bug but i can't find more info about this issue

    Anyone knows something about this? or is this happening to someone else?
     
  2. lagwagon Suspended

    lagwagon

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Location:
    Calgary, Alberta, Canada
    #2
    Pull down on the screen to refresh (like how you can pull down in Mail to refresh) and it will load up.

    *pull down until you see the full load wheel and release*
     
  3. Laserducky macrumors regular

    Laserducky

    Joined:
    Dec 29, 2013
    #3
    +1

    Happens to me sometimes and this trick fixes it
     
  4. venividivigor macrumors 6502

    Joined:
    Jun 11, 2013
    #4
    Happens to me all the time, and it's annoying. I was thinking I was the only one.
     
  5. Kidder1994 thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 20, 2012
    #5
    Thx for sharing this trick, but i wanted to know how much ppl is suffering about the same issue... this didn't happened when i had apple music on my iphone 6, but since i changed to a 6s and iOS 9.x the issue started and still not being fixed D:
     
  6. nburwell macrumors 68040

    nburwell

    Joined:
    May 6, 2008
    Location:
    PHL
    #6
    Happens to me as well. Sometimes pulling down and releasing will work, but other times it will not. Some alternative methods I use are close out of the app, or do a hard reset (if I continue to get the error message).
     
  7. Davidglenn macrumors member

    Davidglenn

    Joined:
    Dec 3, 2014
    #7
    I am the same, sometimes the pull down refresh works other times it doesn't. Normally it is sign out and sign back in solves the issue.
     

Share This Page