Apple provides button to disable EDGE

Discussion in 'iPhone' started by PupnTaco, Sep 18, 2007.

  1. PupnTaco macrumors regular

    PupnTaco

    Joined:
    May 29, 2007
    #1
    Well, well, well. Look what popped up in today's UK iPhone launch:
    [​IMG]
    Now we just need that software update over here... a lot of people could've used this at launch!

    Courtesy Engadget.
     
  2. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #2
    Since EDGE will only be in 30% of O2's area that's why you see that extra setting.

    U.S. wont see that.
     
  3. rdowns macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #3
    And there will still be tools who rack up huge bills.

    I'm glad Apple finally took care of this.
     
  4. aphexii macrumors 6502

    Joined:
    Feb 22, 2006
    #4
    EXACTLY what i've been waiting for!

    <hallelujah chorus>
     
  5. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #5
    I hope thats not the case. When I go abroad I would want to diable Edge.
    Lets hope it shows up after the update.
     
  6. gceo macrumors 6502a

    gceo

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #6
    Sources on that?

    How about "I don't think US will see that."

    I personally think that it's no big deal to turn it off. AND notice it says Edge ROAMING. Not intended to turn off EDGE on the home network.
     

Share This Page