Apple Remote

Discussion in 'iMac' started by jermx, Mar 5, 2009.

  1. jermx macrumors newbie

    Joined:
    Feb 25, 2009
    #1
    Just wondering.
    New iMacs do not come with apple remote ?
    Wierd .:):):):)
     
  2. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #2
    because they want even more money off you:D:D
    I already have two so not bothered but for those buying their first mac it's a pain.
     
  3. jermx thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 25, 2009
  4. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20)

    It's handy to have but I never use it for my mac. If you have an iPhone the remote app is perfact for iTunes.
     
  5. ziggyonice macrumors 68020

    ziggyonice

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    Rural America
    #5
    If you're intending to hook your Mac up to a TV, maybe. Or if you want to control iTunes from far away, definitely. Although yes, if you've got an iPhone (or iPod touch) the Remote app is even better -- it lets you control iTunes from anywhere on the network, rather than requiring you to be in front of your computer.
     

Share This Page