Apple Resume & Application upload

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by magmood1, Oct 21, 2010.

  1. magmood1 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2010
    #1
    I am worried, that I'm doing something wrong when I try to upload my resume on the Apple Career Center application website.

    I applied to Apple a few weeks ago, as a Specialist. I have a friend who is an Apple Specialist, and he also recommended me. I was interviewed a week ago, and the store sent me an email the next day requesting that I complete my application. So I double-checked, and added my references and all that.

    But whenever I go back to edit my profile, and I get down to the part where you "Attach Formatted Resume," and it reads "Upload your formatted resume. This version will be reviewed by Apple managers," it says that I have no file uploaded, even though I did "choose" my resume file, and pressed "confirm."

    I can't tell if this happens because my uploaded resume gets cleared every time I go to edit my profile, of if I missed some crucial step.

    I desperately need help! I am nervous and I really, really need and want this job! I got the impression that they were really interested in me, and I don't want to lose the opportunity!
    Thanks guys.
     
  2. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #2
    Did you ask your fiend? I'm sure he/she has gone through this before.
     
  3. jtgotsjets macrumors 6502

    jtgotsjets

    Joined:
    May 20, 2004
    Location:
    Lawrence, KS
    #3
    Are you on Firefox? I wasn't able to get my application completed until I tried using Safari.
     
  4. Epsilon88 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 26, 2009
  5. applefan1997 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 2, 2005
    Location:
    Koreatown, Los Angeles, California
    #5
    This is the same problem I encounter... I thought it only worked right after registering, and not again after that, as I got invited a while ago right after starting a new account. And I was using Safari.
     

Share This Page