Apple site (US)

Discussion in 'Community Discussion' started by 4God, Jan 17, 2008.

  1. 4God macrumors 68020

    4God

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Location:
    My Mac
    #1
    Am I the only one not able to get on any of Apple's sites? I can go everywhere else, I've tried resetting safari and all of the other sites I go to are fine.
     
  2. 4God thread starter macrumors 68020

    4God

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Location:
    My Mac
    #2
    I guess it's just me, but I haven't been able to get on Apple's sites for about 15 minutes now.
     
  3. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
  4. 4God thread starter macrumors 68020

    4God

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Location:
    My Mac
    #4
  5. 4God thread starter macrumors 68020

    4God

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Location:
    My Mac
  6. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #7
    It's not your DNS then. Maybe give your ISP a call.
     
  7. 4God thread starter macrumors 68020

    4God

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Location:
    My Mac
    #8
    Really weird, I just did a reboot and now I can get on Apple's sites. Not sure what happened there. I was able to get on every other site I went to just not Apple's. Oh well, fixed now I guess. Wish I new what happened though.
     
  8. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #9
    Weird indeed. Possibly a hung TCP connection. Oh well, the important thing is it's now working :)
     
  9. twoodcc macrumors P6

    twoodcc

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Location:
    Right side of wrong
    #10
    yeah that is weird. glad you got it working. next time, just try to log-out and log-back in, and see if it fixes it
     

Share This Page