Apple Store app issue

Discussion in 'iPhone' started by Alexrat1996, Sep 4, 2016.

  1. Alexrat1996 Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #1
    hello everyone I have the Apple Store app and under account account settings I see under remember me to set up my carrier Info I see an ! Symbol and after I reopen the app it's gone have you people experience this issue before ?
     
  2. Relentless Power macrumors G5

    Relentless Power

    Joined:
    Jul 12, 2016
    #2
    I have not experienced this. But if the problem persists, Contact an Apple Online Specialist and they would likely have the answer.
     
  3. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #3
    Last night I went to put my carrier info and it went good it only happened once
     
  4. TheBigDog macrumors member

    TheBigDog

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Location:
    London, United Kingdom
    #4
    Are you trolling? Apps have glitches from time to time, it happens.
     
  5. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #5
    No I'm not trolling why would I and I see now maybe it's a network issue
     
  6. Relentless Power, Sep 5, 2016
    Last edited: Sep 5, 2016

    Relentless Power macrumors G5

    Relentless Power

    Joined:
    Jul 12, 2016
    #6
    He was asking a legitimate question and@Alexrat1996 has posted threads before. No need to be disrespectful.
     
  7. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #7
    The issue is fixed check account setting the app on iPhones remember me is on now I wait to preorder on Friday
     

Share This Page