Apple store appears to have rendering issues after last night's 'update'.

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by MorphingDragon, Mar 28, 2010.

  1. MorphingDragon macrumors 603

    MorphingDragon

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Location:
    The World Inbetween
    #1
    I went to the Apple Store to quote a computer for a design student. It looks like last night's 'update' did some funny stuff. Can anybody else confirm this?
     

    Attached Files:

  2. roadbloc macrumors G3

    roadbloc

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Location:
    UK
  3. MorphingDragon thread starter macrumors 603

    MorphingDragon

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Location:
    The World Inbetween
    #3
    Odd, that issue appears in 3 different browsers.
     
  4. *LTD* macrumors G4

    *LTD*

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Location:
    Canada
    #4
    It's fine on my end, with Safari and Chrome. Hmmm . . .

    Morph, is it still rendering incorrectly for you?
     
  5. MorphingDragon thread starter macrumors 603

    MorphingDragon

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Location:
    The World Inbetween
    #5
    Restarted, disabled QuartzGL(Extreme). Still there on Safari Opera and Firefox.

    Weird thing is, it was fine last night. I know that because I just got paid for a commision and was sizing up an i5 iMac. ^_^
     
  6. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #6
    I'm sort-of seeing the same thing here. The black appears while the page is loading, then disappears once complete. I've never noticed that in the past.
     
  7. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #7
    Do any of you guys have backgrounds set to black ? I know in some browsers you can set the default background color.
     
  8. MorphingDragon thread starter macrumors 603

    MorphingDragon

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Location:
    The World Inbetween
    #8
    Vanilla Settings - I develop websites so the most I should'nt even have an Ad blocker...

    It's all Flash's fault. :p
     
  9. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #9
    Is it still happening for you? It's normal for me again.
     
  10. pukifloyd macrumors 6502a

    pukifloyd

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Location:
    Scottsdale
    #10
    fine here
    tried the new zealand store too...it was fine too
     
  11. MorphingDragon thread starter macrumors 603

    MorphingDragon

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Location:
    The World Inbetween
    #11
    It seems to be fine now too...

    Weird.
     

Share This Page