Apple TV (2)

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by OwenMeasures, Mar 4, 2013.

  1. OwenMeasures macrumors 6502

    OwenMeasures

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Location:
    London
    #1
    Hi,

    I am just wondering if anyone knows why my Apple TV is showing up as 'Apple TV (2)'

    Not too sure why it has the 2 in brackets...

    Thanks.
     
  2. Brian Y macrumors 68040

    Joined:
    Oct 21, 2012
    #2
    Do you have another one with the same name?
     
  3. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #3
    I'm not clear what is causing it, but you are not alone it appears.

    Usually things like this happen when the network already sees a device with the same name and it will append a number to it. Do you only have one Apple TV?
     
  4. OwenMeasures thread starter macrumors 6502

    OwenMeasures

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Location:
    London
    #4
    Yes just the one Apple TV... Was can I do to my network to make it not see both then reset it... I did recently get a Airport Express maybe my old router and the new Airport Express are seeing it?
     
  5. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #5
    Ah... that is interesting. How do you have the two routers configured? Maybe shut down the Express and see if that fixes it? Just to help troubleshoot.
     
  6. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Phoenix, AZ
    #6
    okay

    Just change the device name. It's under settings>general. I think.
     
  7. OwenMeasures thread starter macrumors 6502

    OwenMeasures

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Location:
    London

Share This Page