Apple TV and Apple TV App Question

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by Brett1203, Oct 22, 2016.

  1. Brett1203 macrumors 6502a

    Brett1203

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Location:
    Charlotte, NC
    #1
    I have the 4th Gen Apple TV and the new Apple TV app, But when I open the app it always see's my 3rd gen Apple TV upstairs but it always shows the new one in our living room as "Offline" until I manually turn it on using the actual remote. I don't recall having this issue when using iOS9, it would always allow me to use the app to turn on 4th gen one. Anyone else having this issue or has anyone been able to find a resolution?
     

    Attached Files:

  2. Brett1203 thread starter macrumors 6502a

    Brett1203

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Location:
    Charlotte, NC
  3. Brett1203 thread starter macrumors 6502a

    Brett1203

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Location:
    Charlotte, NC
  4. IndianBird macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #4
    You've got to go in to remotes section of the Apple TV and add it there.
     
  5. Brett1203 thread starter macrumors 6502a

    Brett1203

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Location:
    Charlotte, NC
    #5
    It displays a code for me to type on the phone which I did that, is that what you mean?
     
  6. Prototypical macrumors 6502

    Prototypical

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Location:
    Nebraska
    #6
    I have the same problem and still have no solution. Is your ATV4 network connection wired or wireless?
     

Share This Page