apple tv os on g4 cube?

Discussion in 'PowerPC Macs' started by CarlSanderson, May 1, 2010.

  1. CarlSanderson macrumors newbie

    Joined:
    Apr 14, 2010
    #1
    Would it be possible to install the Apple TV os onto a g4 cube,or any mac for that matter?
     
  2. Shoesy macrumors 6502a

    Shoesy

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Location:
    Colchester, UK.
    #2
    Don't think you are gonna have any luck on a power pc chip mm 'fraid.

    Maybe on something a bit more intelly tho -

    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=46680
     
  3. pacmania1982 macrumors 6502a

    pacmania1982

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Location:
    Birmingham, UK
    #3
    I also think you're going to be out of luck. From memory the Apple TV runs the Intel version 10.4.8. There was an app out there called something like ATV4mac - but this also required 10.4.8 on Intel.

    Sorry to break the bad news

    pac
     

Share This Page