Application image not displayed upon install

Discussion in 'MacBook Pro' started by Fugue, Jun 10, 2011.

  1. Fugue macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2011
    #1
    When I install applications outside of the mac app store, they usually show up in the applications folder but their image is not displayed. To cure this, I need to either reboot or wait a while.

    Here is what I am talking about: [​IMG]


    Is there a way to fix this?
     
  2. Dark Void macrumors 68030

    Dark Void

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Location:
    Cimmerian End
    #2
    just what you said....reboot or wait a while.
     
  3. stefmesman macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Location:
    Netherlands
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    Its normal
     
  4. Fugue thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2011
    #4
    Is this due to the harddrive or what?

    Also, would an SSD fix this?
     
  5. Dark Void macrumors 68030

    Dark Void

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Location:
    Cimmerian End
    #5
    are you really considering a ssd to fix this? just restart your computer...
     
  6. gakuran hitori macrumors regular

    gakuran hitori

    Joined:
    Nov 13, 2008
    #6
    No need to reboot. Open up terminal and type killall Dock then it will reload your dock and load the icon.
     
  7. jenzjen macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2010

Share This Page