Application Launch Failure

Discussion in 'macOS' started by dabills80, Jan 9, 2009.

  1. dabills80 macrumors member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    #1
    I previously posted this under the mac game forums but I feel like this might be a better place to post this. I purchased and downloaded Warcraft III from blizzard and was wondering if I could learn how to solve this problem. After The download is finished, I attempt to open up the installer and I get a message saying "Application launch failure: The application "installer" could not be launched because of a shared library error: "<installerLauncher><CarbonLib><CFMPriv_LaunchServices><>"

    Thank you
     
  2. madog macrumors 65816

    madog

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Location:
    Korova Milkbar
    #2
    Can't find anything relating to that on google, Blizzard, or Apple's sites. It's possible there is an error with Apple's installer application as opposed to W3 itself.

    Try running any other isntallers you may have to see if any of them will launch.

    Otherwise, this might be getting into the realm of "Archive & Install" from the system disks. First try running repair disk/permissions from the system disk and seeing if that helps anything.

    I'd hate for anyone to have to go without the wonderment that is WCIII.
     
  3. fabiot macrumors newbie

    Joined:
    Jan 17, 2009
    #3
    i have the same problem... i fix all the permisions and nothing!!
    PLEASE HELP :(:(:(:(:(
     

Share This Page