Applications don't open on my 3G[S]?!?!

Discussion in 'iPhone' started by vader1990, Jul 3, 2009.

  1. vader1990 macrumors regular

    Joined:
    Sep 23, 2008
    #1
    Hi,

    I recently got my new iPhone 3G, and I have been noticing a few problem with it lately. Twice now, after I have synced my phone with iTunes, my 3rd part apps, like AIM, Facebook, etc. have stopped launching. Like i push the app on the home screen, and it tries to open at first and then closes? What gives? I try re-starting the phone, and nada. The only way I can fix it is to delete the APP and re-install it again. This is lame. What is the problem? Should I take it back to AT&T?

    Thanks for the help guys!!
     
  2. robs24 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
  3. samcraig macrumors P6

    Joined:
    Jun 22, 2009
    #3
    Happened once to me using open table or something using the location services when I was in an area where I had no signal. Hasn't happened ever again so just chalked it up to the program perhaps having a small bug that sometimes if it has a problem connecting, it closes out
     
  4. BittenApple macrumors 6502a

    BittenApple

    Joined:
    Nov 29, 2008
  5. Dusty79 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 23, 2009
    #5
    Have the same issue

    Hi - I have the same problem, only had my iPhone 3 days. did you guys work out how to fix it? i'm new to iPhones so would appreciate any help. Thanks
     
  6. netslacker macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2008
    #6
    Uninstall the apps and reinstall them. That should fix it.
     

Share This Page