Apps for iPod touch

Discussion in 'iPod touch' started by cpnotebook80, Sep 27, 2007.

  1. cpnotebook80 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Location:
    Toronto
    #1
    anyone tried installing the apps from online to the ipod touch.
    I know iphone has got many apps built for them.
     
  2. MacRy macrumors 68040

    MacRy

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Location:
    England
    #2
    LOL.

    If only there was some kind of search function to the site.......:rolleyes:
     
  3. xerikx macrumors regular

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #3
    Yeah, I have mail, the good version of calender, GPS, and halo 3 on it
     
  4. iShak macrumors 6502

    Joined:
    Dec 26, 2006
    #4
    oh yeah, Halo 3 kicks a$$ on iPod Touch.
     
  5. Rapmastac1 macrumors 65816

    Rapmastac1

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Location:
    In the Depths of the SLC!
    #5
    Well Halo is even funner when you kick on the wi-fi and play others! It sucks though becuase you can only get about an hour or so games worth before the stupid battery thing comes up. I was about to make a great snipe on BVanC, but that stupid thing came up and messed up my aim!

    But no seriously, this thread is mis-leading. I think with the introduction of the touch, we have had an introduction of about as many newbies as there were in the whole ipod itunes discussion before... it's sad!
     
  6. iNeurox macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Location:
    Montréal
    #6
    How exactly did you do to install those apps on your touch ? Special software required ?
     
  7. TonyHoyle macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Manchester, UK
    #7
    Funniest thread ever!

    btw. I installed Vista on mine.
     
  8. Draythor macrumors 6502

    Draythor

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Location:
    Exeter University, UK
    #8
    No Applications can be installed on the iPod Touch at the moment.
    The above posters are weilding a mighty sword of sarcasm.

    P.S.Anyone else got the Uber-Canon yet on Halo 3?;)
     
  9. xerikx macrumors regular

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #9
    I used a USB cable and connected it to my modded Xbox 360 and just used windows explorer to copy the .exes over
     
  10. aethelbert macrumors 601

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Location:
    Chicago, IL, USA
    #10
    Vista? Nice! The touch doesn't even have enough space! yay for Microsoft.

    I've installed OS 10.5 on mine, because Windows... meh... yeah...

    How could you say such a lie? This thread is complete truth!
     
  11. tmmaec macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2007
    #11
    I'm writing my dissertation on my Touch using the new iPT-enabled version of MS-Word. And Skype is working fine, too, but a little bit glitchy. Are you guys having the same problems?
     
  12. Genghis Khan macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #12
    yeah i know exactly what you mean...my skype's acting up pretty badly...won't work unless i lick the dock connector:(

    not a BIG fan of halo 3 (it's just more and better in almost every way, nothing new) but warcraft 3 works well on it...you guys should seriously check it out...real-time strategy with touch screen *drool*

    i've been having problems with bootcamp on it, help anyone ?!?!?!?
     
  13. parrotheadmjb macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #13
    the time machine on mine only lets you go back, not forward.
     
  14. halfgoon macrumors newbie

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Location:
    Adelaide, South Australia
    #14
    That's definitely a defect. Use Jay-Z to make sure, then head over to the Apple Store to get it replaced with a week 40 model. WSJ said so.:cool:
     
  15. Johnpartridge macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2006
    #15
    Flight Simulator X on IPT!!!!

    After a week of hardcore hacking....(?) ive managed to compress the files for Flight Simulator X on windows , convert it all to a tidy .dmg and put it onto my iPod Touch.

    Its amazing how much power this iPod has, i can run it at just less than Maximum Graphics settings:eek:

    I also hacked into the tilt sensor binarys and managed to rewrite abit of the FSX code to let me "tilt" to fly the planes. Its amazing, i've heard Boeing are interested in this technology for an upcoming aircraft development.

    Need abit of help getting multiplayer working yet though.:cool:

    Happy days! :)
    John
     
  16. uburoibob macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Location: Rochester, NY
    #16

    I am SOOOO sorry for you...
     
  17. nlivo macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Location:
    Ballarat, Australia
    #17
    i'm loving this thread.....yeah i dont even have my iPod touch yet but i called up apple and told them to just quickly install a wii onto it before they ship it out to me. apple's customer service is great!
     
  18. Johnpartridge macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2006
    #18
    :eek: have they activated / installed you the bluetooth chip and given you a free wiimote aswell?? Lucky!

    :)
     
  19. Genghis Khan macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #19
    damn...i'm sending mine back for one of those:D
     

Share This Page