Apps won't open after 3.0.1 update!

Discussion in 'iPhone' started by Lucascain, Aug 19, 2009.

  1. Lucascain macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2009
    #1
    Hi guys, first post.

    I have just updated to 3.0.1 on my Iphone 3g. Please note the phone is NOT jailbroken.

    However, I cannot open any apps what-so-ever now, they just flash up for a second and close, taking me back to the menu.

    Can someone help me? Or will I have to restore?
     
  2. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
  3. inf macrumors 6502

    inf

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Location:
    Helsinki, Finland
    #3
    Try to remove the app and then do a reinstall from appstore. If this doesn't work then do a full restore
     
  4. Lucascain thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2009
    #4
    Thanks for the swift replies!

    I'd just like to point out though, that it's not a particular app that has caused this effect, just the update. None of my apps are working.
     
  5. Lucascain thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2009
    #5

    Thanks, tried a reboot and it didn't work.

    :(
     
  6. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #6
    Looks like you have to do a restore then I'm afraid!
     
  7. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #7
    Try installing an app.
     
  8. colmaclean macrumors 68000

    colmaclean

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Berlin
    #8
    This is a known 3GS issue, strange to see it on a 3G...
     
  9. alm99 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2008
    #9
    You can do a restore from a previous backup, but more than likely it will not work. You will need to restore as a new phone.
     
  10. Lucascain thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2009
    #10
    How very strange, I uninstalled Vampires Live, and reinstalled it, tried it out and it worked!

    And it seems that ALL my other applications are now in working order!

    Problem solved. If you see anyone with a similar problem, suggest this solution, it just may work.

    Thanks for everyones input, btw.

    :)
     
  11. G****ROW macrumors newbie

    Joined:
    Jul 10, 2009
    #11
    usually if you sync your device everything will work again.
     

Share This Page