Areca GUI issues with 10.7.2...

Discussion in 'Mac Pro' started by z3mr2, Nov 28, 2011.

  1. z3mr2, Nov 28, 2011
    Last edited: Nov 28, 2011

    z3mr2 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2011
    #1
    Is anyone else having Areca GUI issues in OSX 10.7.2?

    Unable to get the GUI to open using the new ARC-1223-8x card. Tried in Safari and Firefox with same results. Re-installed latest driver and GUI, same issue...
     
  2. Spacedust macrumors 6502a

    Joined:
    May 24, 2009
    Location:
    Poland
    #2
    No I use Areca's GUI on ARC-1210 and it works fine on Safari.
     
  3. cutterman macrumors regular

    Joined:
    Apr 27, 2010
  4. Spacedust macrumors 6502a

    Joined:
    May 24, 2009
    Location:
    Poland
    #4
    http://127.0.0.1:81

    You need to go to MRAID folder and Run ARChttpd as service or something like that then open the browser.
     
  5. z3mr2 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2011
    #5
    Well, I know I have everything installed correctly and the GUI works if I switch over to an older ARC-1210 card I have, But when I install the new ARC-1223ix-8 card, the GUI does not work. Same unit, the only thing I'm switching is the card.
     
  6. Spacedust macrumors 6502a

    Joined:
    May 24, 2009
    Location:
    Poland
    #6
    Maybe try booting some Linux distro and it will work. Also if you have other free drive you can try installing on Windows.

    What about CLI ?
     
  7. cutterman macrumors regular

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #7
    I used to have a 1221X and do remember having occasional problems loading the GUI. Is there a script file in the MRAID folder something like archhttp64.command? This is what I used to run to start the GUI and it worked consistently.
     

Share This Page