Assassins Creed on Imac using bootcamp help.

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Crown16, Apr 12, 2008.

  1. Crown16 macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2008
    #1
    Hi, I just got Assassins creed. and i Have a white intel 2ghz iMac with 3gb ram and the ati x1600 video card. I also have a bootcamp partition with vista. Is it possible for me to play AC on my mac using vista? or do i need to upgrade if i do what?
     
  2. Soulstorm macrumors 68000

    Soulstorm

    Joined:
    Feb 1, 2005
    #2
    To upgrade to what? What do you think you could upgrade? Your OS? Your Hardware?
     
  3. Crown16 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2008
    #3
    Well yeah ur probably right about not bein able to upgrade. but i was just wondering if it was possible to play AC with my mac?
     
  4. Soulstorm macrumors 68000

    Soulstorm

    Joined:
    Feb 1, 2005
    #4
    Check the PC version system requirements and benchmarks. That should give you the answer. Remember that the Mac is actually a PC when working windows.
     
  5. northy124 macrumors 68020

    northy124

    Joined:
    Nov 18, 2007
  6. nick9191 macrumors 68040

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Britain
    #6
    Yeh the specs are fine, you won't get high settings mind.
     
  7. Crown16 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2008
    #7
    Ok thanks guys, Im getting the ram in a day or 3 just orderd, tried to run it with 1gb ram wasnt to pretty:p very very slow
     
  8. Crown16 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2008
    #8
    I was wondering, does anyone know how to run ati tool on windows vista?
     

Share This Page