AT&T Flakiness today? 01-DEC, Arlington, VA

Discussion in 'iPhone' started by Manatee, Dec 1, 2008.

  1. Manatee macrumors 6502

    Manatee

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Location:
    Washington DC
    #1
    01-Dec, 14:20 EST: I've been getting intermittent "No Service" or minimal signal the last couple of hours on my iPhone. Currently "Searching...". Oh, now back to 5 bars and 3G. It's been going on and off. Even when it shows full signal, apps sometimes can't get data from the network.

    I've reset the phone a couple of times.
     
  2. cWeems macrumors 6502a

    cWeems

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Location:
    FLORIDA, USA
    #2
    sounds like just a problem in the area, nothing with the phone. best thing to do is for you to call (and tell anyone else u know to do the same) customer service and tell them about it so they can send a tech out if they need to.

    call from landline if u dont have service, 18003310500
     
  3. fireshot91 macrumors 601

    fireshot91

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    Northern VA
  4. Manatee thread starter macrumors 6502

    Manatee

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Location:
    Washington DC
    #4
    Must have been something going on in or around my office building yesterday (Rosslyn, VA). It worked fine when I got home, and it's fine at the office today. This area is all military and gov't contracting. Maybe someone was playing with a jammer or something. :confused:
     
  5. Knowlege Bomb macrumors 601

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #5
    Annandale, VA - All's well.

    I'm in Vienna from 7a - 3p but the service there is always flaky so I can't say how it is in the mornings. As soon as I leave Vienna I've got my usual five bars of Edge.

    MAN I missed Northern Virginia! :D
     

Share This Page