AT&T Logo Disappeared, Not coming back...?

Discussion in 'iPhone' started by gregrose, Jul 26, 2010.

  1. gregrose macrumors 6502

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #1
    Suddenly out of no where a few days ago on my iP4 the "AT&T" next to my signal bars has disappeared, ive reset & hard reset the phone a few times & it still wont pop up, its kinda confusing, not really a big deal but its very confusing...anyone have any ideas?
     
  2. phungy macrumors 68020

    phungy

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Location:
    FL/NY/TX
    #2
    I've had this happen a handful of times but the logo decided to reappear a few minutes later. Honestly, I like it better without the AT&T logo.
     
  3. maturola macrumors 68040

    maturola

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #3
    it just went away by itself or after you restore from a backup?

    if you restore from a backup, was the original iphone backup jailbroken?
     
  4. gregrose thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #4
    Nope, I havent sync'd since I first got the phone, i still just have 4.0 software on it, it just disappeared & its been about 3 days now & still hasnt come back
     
  5. maturola macrumors 68040

    maturola

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #5
    Go ahead and sync your phone and restore the FW, (which at this point i think itunes will force you to upgrade to 4.0.1. maybe your carrier image is corrupted. That should solve it
     
  6. kas23 macrumors 603

    kas23

    Joined:
    Oct 28, 2007
    #6
    I wish my AT&T logo disappeared forever, too (and was replaced by a Verizon logo).
     

Share This Page