at&t logo disappeared

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by tylertech, Dec 31, 2008.

  1. tylertech macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Location:
    NC
    #1
    I was going though Cydia and I found something called Supreme Preferences, and after I installed that I noticed that my at&t logo disappeared.
    I had the AT&T Carrier Logo from Cydia, and it's completely gone. The Wi-Fi / EDGE logo just moved into it's spot, and is right next the signal bars.

    I'm not sure whether supreme preferences did anything, but I also installed Dock, but I don't think that's what caused anything.
    Has this happened to anyone else?

    I also uninstalled my custom logo, and it's still not there.
     
  2. DPA macrumors 65816

    DPA

    #2
    Did you try rebooting your iPhone? If that doesn't work then you will sadly be left without a logo or you can restore your iPhone. If you still want it to be jailbroken then you will have to jailbreak it again.
     
  3. tylertech thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Location:
    NC
    #3
    I was able to use Extended Preferences to change it to a custom carrier logo, and it showed up. So I'll try to mess around with it.
     
  4. tylertech thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Location:
    NC
    #4
    Yeah I think Supreme Preferences messed me up. I just downloaded MakeItMine and reset the carrier name to default, and was able to redownload the custom logo.

    Back to normal!
     
  5. andyblila macrumors 65816

    andyblila

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Location:
    On My iPhone, or my iPad?
    #5
    Make sure you read the More Info section. It tells you specifically that if you use the Supreme Preferences that it will affect your custom logo and that the only way to reset it is via MakeItMine as the OP mentioned. You can also use caption crunch. I was underwhelmed with Supreme Preferences. It didn't offer anything that I couldn't alter through SSH.:(
     
  6. DirtySocks85 macrumors 65816

    DirtySocks85

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Location:
    Wichita, KS
    #6
    This just happened to me, but I'm not jailbroken... how very odd. Oh well, doesn't really bother me.
     

Share This Page