AT&T LTE iphone 6 plus issue

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by aaronrs7, Oct 1, 2014.

  1. aaronrs7 macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2012
    #1
    I have always had LTE on my iphone five. For some reason my brand new 6 plus will only pick up 4G. I was with a group of people with all different versions of iphones and I'm the only one with 4G. I called AT&T and the lady tried to tell me that LTE and 4G are the same thing and it didn't matter since there was no difference. I know that this definitely is not true. I just want to know if there is something actually wrong with my phone. I had to go through h*** and back to get this phone and the last thing I want to do is take it back. I have heard that apple doesn't even have any left to give people as replacements.
     
  2. the4thmatrix macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Location:
    Pasadena, CA
    #2
    I know this will sound silly but have you verified LTE has been enabled on your iPhone? You can do this by going to Settings > Cellular > Enable LTE.

    If it is enabled and you're still not getting signal then you may have a hardware problem.
     
  3. aaronrs7 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2012
    #3
    Yes, that's the first thing I checked. I also did a full network reset today and I'm still just stuck on 4g. When I get a chance I'm just going to take it to apple since all AT&T can tell me is that 4g and LTE are the same thing.
     

Share This Page