AT&T Microcell not working with new iPhone 6s Plus

Discussion in 'iPhone' started by andrewj, Sep 25, 2015.

  1. andrewj macrumors regular

    Joined:
    Sep 4, 2008
    #1
    Anyone having issues with their AT&T Microcell? Just got a new iPhone 6s Plus. It doesn't recognize the AT&T Microcell signal. Have restarted Microcell and iPhone.
     
  2. RansZ28 macrumors regular

    RansZ28

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Location:
    Gilbert AZ
    #2
    I deactivated it. Waited 20 minutes, reactivated it and boom it was working again.
     
  3. sdsvtdriver macrumors 65816

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    Southern California
    #3
    go into the settings and change the nickname for the affected phone.
     
  4. tivoboy macrumors 68030

    Joined:
    May 15, 2005
    #4
    Yes, I'm having the same problem. Upgraded from an iphone 6 to 6s, that last phone (and the last 2-3 devices I've had all iphones) was connecting fine to the microcell. Gave the wife the iphone 6 I had, it still connects fine but the new 6s does not.
     
  5. tivoboy, Sep 26, 2015
    Last edited: Sep 26, 2015

    tivoboy macrumors 68030

    Joined:
    May 15, 2005
    #5
    Update: I tried changing the nickname on my phone, that didn't work after a couple hours. Now, I'm resetting the whole device.

    *** UPDATE ***

    Well, a complete de-register and re-register did the trick.. not sure why that was required but at least a user serviceable fix.. all phones are now connected again - well, it was only the new phone that was having the issue.
     

Share This Page