AT&T Wifi at Starbucks for iPhone rollout

Discussion in 'iPhone' started by jerfrank, Apr 30, 2008.

  1. jerfrank macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2008
    #1
  2. Michael CM1 macrumors 603

    Joined:
    Feb 4, 2008
    #2
    I noticed it as well. They had both the T-Mobile and AT&T signals at the one near here. I was in the drive-thru, so I didn't exactly mess with it, but they definitely had both signals. I'll have to go in sometime and see what the deal is.
     
  3. touchyphone macrumors regular

    Joined:
    Mar 27, 2008
    #3
    So, what, just enter your number and go? Is there a cap or limit on time used, because I can sit in a 'Bucks sipping on a coffee for an hour...way cool though, kind of makes life that much better for us iPhoner's :p
     
  4. jerfrank thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2008
    #4
    It appears that you login through AT&T wifi and it gets rerouted to T-Mobile. A T-Mobile screen appeared after I entered my phone number.
     
  5. jerfrank thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2008
    #5
    @touchyphone Yeah, you just enter the phone number. I have been at Starbucks for a while (more than 2 hours) and I just had to re-login sometimes. I wasn't consistently on the iPhone though.
     
  6. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #6
    2 Hours? Isn't that loitering? :D That's totally cool. :cool:
     
  7. operator207 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2007
    #7
    OP, what's behind the camera? You look like you saw a ghost! ;)
     
  8. jerfrank thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2008
  9. maxxscholten macrumors regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    #9
    this is really cool, now I can have several more cups of coffee :D
     

Share This Page