Ati 4890 - Mac Pro 2008 : Great Problem !! Please Help me...

Discussion in 'Mac Pro' started by tankalf, Jun 23, 2009.

  1. tankalf macrumors newbie

    Joined:
    Jan 15, 2009
    #1
    Hi everybody

    I just installed a new Sapphire 4890 in a 2008 MacPro with Leopard 10.5.7

    I had a Nvidia 8800GT mac version.
    Before to install the new 4890 I installed the new Netkas injector, then I shut down the mac
    I installed the new 4890, restart mac, but all 2 monitors are black, and the 4890 fan is going maximum speed.

    What can I do?

    Did I forgotten something?

    Thanks a lot
    Carlo
     
  2. Andrew Henry macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2008
    #2
    Do you still have the 8800 installed in the 4th PCI slot? If so just connect a monitor to it, and boot and see what you can do. If you need instructions on how to get it working, look for the thread by Cindori, it tells you exactly what you have to do. And yes theres more than just the injector that needs installation.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=713428
     
  3. netkas macrumors 65816

    Joined:
    Oct 2, 2007
    #3
    newest with 4890 isnt any good

    there was special pkg with two kexts I made in the past
     
  4. tankalf thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 15, 2009
    #4
    Oh, thank you very much for al your reply.

    So now I have to uninstall the package or can I reinstall the older package plus other file?

    Thanks a lot
    Carlo
     
  5. Cindori macrumors 68040

    Cindori

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Sweden
    #5
    see my thread, Ultimate Thread: 4890 in Mac Pro
     
  6. ThrillSeeker81 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #6
    When you install the Sapphire 4890, you can only use 1 screen instead of 2 in osx.

    I always unplug my second screen, and then it boots fine.

    So for now you can only use 1 screen on the 4890


    Grtz,
    TS
     

Share This Page