Att Premier Website Question

Discussion in 'iPhone' started by btnnaz, Feb 25, 2009.

  1. btnnaz macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #1
    My other phone is finally available for an upgrade so i went to my premier website and clicked upgrade a line and it shows a ton of phones but the iphone is not listed. Anyone have any ideas:confused:
    :apple:
     
  2. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #2
    On the left hand side, can you click the check box beside Apple? It should list afterwards.
     
  3. btnnaz thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #3
    No that's what i thought too but apple isnt even listed hold on ill post a screen shot
     
  4. btnnaz thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #4
    This is what I get
     

    Attached Files:

  5. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #5
    I just checked my Premier Website, even though I'm not upgrade eligible I still see the Apple iPhones (even the refurb)

    Odd, no Apple on your left side. You might wanna call Business Care for that then.
     
  6. btnnaz thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #6
    I have been on the phone with them 3 times today and no one could help me and now im seriously about to give up it shouldnt be this hard.

    Thanks for your help
     
  7. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #7
    Ask for a supervisor when you're on the phone, they should be able to help you out more than the regular agents.
     
  8. btnnaz thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #8
    Now this i dont understand....I logged out tried setting up a whole new premiere account just to see what would happen and still the apple/iphone option was still not available
     
  9. bamafever09 macrumors regular

    bamafever09

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Location:
    Hoover/Tuscaloosa Alabama
    #9
    I had this same problem when i got my 2g back awhile ago. All i did was call AT&T and they took care of it.
     
  10. Trip.Tucker Guest

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #10
    Did you mean AT&T in the title instead of attention?
     
  11. btnnaz thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #11
    ?
     
  12. iFerd macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 20, 2007
    #12
    Is what is available in any way affected by the deal you have that is associated with the organization that made you Premier in the first place? I know the discounts on service vary by organization, and I'm fairly sure that the deal I have is reflected on the Premier site when I access it.

    Just a thought - maybe your organization doesn't have a deal for the iPhone?
     
  13. rablat macrumors 6502a

    rablat

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Location:
    Classified NSA intel
    #13
    Don't bother.
    They are just being a smarta$$ because you didn't use the &.
     

Share This Page