Attempted Fix=Fail help No sound - no camera

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by aintaverage69, Jan 31, 2011.

  1. aintaverage69 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #1
    Hey all,
    So my 3gs had an issue where the UP volume button did not work at all.
    So I searched and found out about replacing the Flex cable
    I am fairly tech savvy and I figured I can do this...
    WOW those screws are the WORST
    Anyway,
    So I swapped out the flex cable (now the vibrate switch is loose because I didint know how to bond the cable to the piece-if you know what I'm talking about)
    and put everything back together
    (I struggled quite a bit)

    I am positive I plugged all connectors in

    I turn the phone on and the volume button works ---but it says ringer (headphones)
    and I am getting no audio out - tried music and phone call
    BUT the head phones work... AND when you change the ringers in settings the sound comes out (WTF)
    and - lastly the camera doesn't work
    Please advise
     
  2. aintaverage69 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #2
    Lots of views...
    no one has input?
    please advise i'm not sure what to do
     
  3. saberahul macrumors 68040

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Location:
    USA
    #3
    Ya, I'm one of the viewers who can't advise... hopefully someone will have a helpful reply for ya.
     
  4. aintaverage69 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2011
    #4
    Heh well, at least I know people are out there
    Thanks
     
  5. surf2snow1 macrumors regular

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #5
    I did the same thing last week. Camera and wireless suck, vibrate quit on me today.
     

Share This Page