ATV 4 Load Loop

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by spacewolf, Jan 31, 2017.

  1. spacewolf macrumors member

    Joined:
    Sep 25, 2011
    #1
    Anyone experience this? Load a purchased TV Show by going to TV Shows and selecting one results in a load loop and the only way to get it to load is by restarting the ATV or by asking Siri to open the TV Show. BLOODY ANNOYING.
     
  2. benjitek macrumors 6502a

    benjitek

    Joined:
    Sep 23, 2012
    #2
    Sounds frustrating, glad it doesn't happen with my ATV4. Maybe you need to update tvOS, or contact AppleCare...?
     
  3. spacewolf thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 25, 2011
    #3
    tvOS is up to date. Has been doing it since I got it. I wouldn't bother with Apple Support unless it was completely unusable, they are useless unless you have a store nearby. Really just curious if others have this issue.
     
  4. benjitek macrumors 6502a

    benjitek

    Joined:
    Sep 23, 2012
    #4
    Did you try resetting it as a new device? If not, I'd try that -- if the issue is still present sounds like you have a defective one, probably best to exchange it.
     
  5. JeffPerrin macrumors regular

    JeffPerrin

    Joined:
    Jul 21, 2014
    #5
    YES! I often found that the "The Walking Dead" series (for ex) would do this for new episodes if I selected the show under "Purchased" TV shows. However, if I went and selected the show from the main page of the TV app, it would show/load the recently updated show. Weird App Store bug I suppose...
     

Share This Page