ATV and DNS service.. crackle not working....

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by jdaniel, Dec 15, 2013.

  1. jdaniel macrumors 65816

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Location:
    Ottawa, Canada
    #1
    I wonder if anyone has a set up like mine.

    So I use Plex instead of itunes and so my atv DNS needs to be pointed to my comp for it to work.

    So my comp DNS is set to a DNS service (unotelly) to be exact.

    So this is how my atv connects to netflix and hulu although I am not in the US...

    Here is the problem.. my netflix and hulu works fine.. my crackle doesnt work.. it played once and it stopped, now I get an error loading content message each and every time I try playing a video.

    Anyone having the same problem?
     
  2. PM-Performance macrumors 6502

    Joined:
    Feb 12, 2012
    #2
    have you tried changing the DNS address to something different to test? Maybe that app does not like the DNS service you are using for some reason?
     
  3. alent1234 macrumors 603

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #3
    yep, crackle probably uses a CDN and some of them use your DNS server to figure out where you are to serve content
     
  4. borostef macrumors 6502

    borostef

    Joined:
    Feb 10, 2012
    Location:
    Zagreb, Croatia
    #4
    I use unblockus and crackle also doesn't work...
     
  5. institute macrumors regular

    Joined:
    Oct 10, 2012
    #5
    It works with Unotelly, they added ATV Crackle support shortly after it was pushed to the ATV.
     
  6. jdaniel thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Location:
    Ottawa, Canada
    #6
    well but it doesnt work in my case... netflix and hulu is fine on my appletv..crackle doesnt

    r u using unotelly?
     
  7. jdaniel thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Location:
    Ottawa, Canada
  8. institute macrumors regular

    Joined:
    Oct 10, 2012
    #9
    Check your dynamo settings on the unotelly website.
     
  9. jdaniel thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Location:
    Ottawa, Canada
    #10
    Yeah what about them? To be honest I have no idea what that dynamo thing is
     

Share This Page