atv+nitotv+mplayer issues, ideas?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by phillipjfry, Jan 30, 2009.

  1. phillipjfry macrumors 6502a

    phillipjfry

    Joined:
    Dec 12, 2006
    Location:
    Peace in Plainfield
    #1
    I'm wondering if anyone else is having an issue with nitotv crashing the finder while using mplayer to play media but if you hit menu in the middle of a video, or just let the video finish playing, the screen goes black for a few, and the apple logo appears and finder returns to the main menu

    The expected result is to just have it return to the last listing of files in a directory. I would use quicktime, but I hate not being able to rewind video or anything of the sort on some files that I play.

    My setup:
    AppleTV 2.3 (thinking about doing a factory restore, and sticking with 2.2, is 2.3 really needed for anything?)
    nitotv 0.6.5
    perian 1.1.3

    I feel like I'm missing something important but is anyone else having this same issue? My brain is so drained at this point and I donno how much I've played with and tweaked the software on the appletv up to this point.

    Last night even, while scrolling through my files, the bar that shows the currently selected file was scrambled up to the point that you could not read the file name underneath. Or do I happen to just have a bad patchstick installation?
     
  2. tom1971 macrumors 6502a

    Joined:
    May 15, 2007
    #2
    make sure you have the most up-to-date codecs.
     
  3. phillipjfry thread starter macrumors 6502a

    phillipjfry

    Joined:
    Dec 12, 2006
    Location:
    Peace in Plainfield
    #3
    I did a factory restore, re-patchsticked, and installed everything back onto it and that seemed to cure it. Must have gotten a corrupted file somewhere along the way...:confused:
     

Share This Page