ATV2:Bricked?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by ISO:HELP, Jun 17, 2011.

  1. ISO:HELP, Jun 17, 2011
    Last edited: Jun 17, 2011

    ISO:HELP macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #1
    Hello all..

    I haven't updated anything from my atv2..

    Problem is that I have 2 atv2's that seem to be bricked for no for seen reason..

    I lost my atv2 remotes so I use my atv1 remote and it seemed to work fine for a long time...

    Now on either atv2 I can't get the remote to command the menu screen to get to xbmc...

    Anyone else come across this problem?

    I can't even get it to go into dfu mode from the menu screen...The weird thing is that the small light on the device blinks every time I give a command from the remote but nothing happens...

    What could I be doing wrong? or did I brick my atv's?
    Is there some kind of default reset I can scale the device back?

    edit

    yes they were jailbroken with greenposion...
     
  2. blueroom macrumors 603

    blueroom

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Toronto, Canada
  3. eTip macrumors 6502

    Joined:
    Mar 12, 2009
  4. hitekalex macrumors 68000

    hitekalex

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Location:
    Chicago, USA
    #4
    You really CAN'T brick an ATV2.. Just do a restore via iTunes / DFU mode.
     
  5. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #5
    Does that take away from the JB?

    meaning will it upgrade to the new iOS?

    and how do I restore via itunes/dfu mode?
     
  6. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #6
    LOL ! thanks !


    This worked perfectly..

    we have 2 atv2's and 1 atv in the house and only one remote...Gotta love NAS and xbmc!

    Etip that worked just fine!

    thanks man!
     
  7. WiiDSmoker macrumors 65816

    WiiDSmoker

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Location:
    Hermitage, TN
    #7
    This happened to me even though I've never hacked my Apple TV 2. I had to pair the remote again...was really bizarre.
     
  8. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #8
    Ok all although I'm sure it's not bricked

    I'm having issues again

    I just took my atv2 that is jb with green poison a from upstairs to downstairs and now I'm just getting a black screen

    Not sure what caused this

    How do I do a restore via iTunes/ dfu mode?
    Sorry for the noob questions any help would be greatly appr'd

    Would I compromise the jb?
     
  9. eTip macrumors 6502

    Joined:
    Mar 12, 2009
    #9
    Perhaps a resolution difference between the upstairs & downstairs sceens? Or does it give you a black screen upstairs as well?

    Before you try to restore it, have you done a reset with the remote?:

    http://support.apple.com/kb/HT3180

    This will NOT affect the jailbreak.
     

Share This Page