ATV2 have to Restore Everyday!

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by standingquiet, Sep 20, 2011.

  1. standingquiet macrumors 6502

    standingquiet

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Location:
    Birmingham, AL
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_5 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8L1 Safari/6533.18.5)

    Everytime I go to watch something on my ATV2 it says I need to authorise on my iTunes which it already is. I restore and it works but when it's off over night it stops working again and have to do another restore. It's really boring me now.
     
  2. dmk1974 macrumors 68000

    dmk1974

    Joined:
    Sep 16, 2008
    #2
    Sorry, I just saw your thread after putting one up of my own. I attached a couple of photos...are you getting the same issue as I am?

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1233537
     
  3. blueroom macrumors 603

    blueroom

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Toronto, Canada
  4. dmk1974 macrumors 68000

    dmk1974

    Joined:
    Sep 16, 2008
    #4
    On mine, it's whatever is the latest version (I can check in the morning since that TV is in use with the TiVo at the moment) and I've never tried screwing around with jailbreaking or anything. Just plugged it in from the very first time it was brand new and it worked great...til the past month or so.
     
  5. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #5
    Running any firewalls, NAT port servers or alternate DNS settings?
     

Share This Page