atv2 ios 5 beta 2 airplay issue

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by pesefue, Jun 30, 2011.

  1. pesefue macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2005
    #1
    hi all!

    i downloaded the latestest ios5 beta 2 from apple and installed it on my atv2. on my mbp i am running snow leopard 10.6.8 and itunes 10.5 beta 2. now i am experencing a quite bad issue regarding airplay: playing an album or playlist via airplay from the mbp (or my ipad) stops after a couple of minutes in the middle of a song. somehow the connection between itunes and the atv2 gets lost and atv2 returns to the main menu screen. itunes does not "realize" the connection loss and keeps on playing.

    anyone experencing the same issue? any solution (other than waiting for the next beta :) )?

    and is anyone able to revert their atv2 from ios5 (apple tv os 4.4) to ios4 (apple tv os <= 4.3). trying some different ipsw-files always resulted in "compatibility errors" and itunes not flashing the atv2.

    thank you for any hint or help in advance!

    best regards,

    pete
     
  2. shandyman Suspended

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Location:
    Dublin, Ireland
    #2
    i've not had any problems with doing airplay from my windows PC or my iPad.

    i have had problems trying to do photostream, every time i go to select it, it resets, you had this?
     
  3. pesefue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2005
  4. pesefue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2005
    #4
  5. shandyman Suspended

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Location:
    Dublin, Ireland
    #5
    glad to know it's not just mine, i'm not reverting tho, am loving airplay mirroring too much :)
     

Share This Page