All iPads auto-lock off?

Discussion in 'iPad' started by sjleworthy, Jan 4, 2016.

  1. sjleworthy macrumors 65816

    sjleworthy

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Location:
    Penarth, Wales, UK
    #1
    Sorry, nube question...

    How can i stop my ipad going to sleep automatically after 5 mins (or 2 mins)? the OFF switch doesnt seem to exist. i just want the screen ON permanently.
     
  2. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
  3. sjleworthy thread starter macrumors 65816

    sjleworthy

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Location:
    Penarth, Wales, UK
  4. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
  5. sjleworthy thread starter macrumors 65816

    sjleworthy

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Location:
    Penarth, Wales, UK
  6. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #6
    You must have an exchange account setup that's removed the setting for security reasons.
     
  7. sjleworthy thread starter macrumors 65816

    sjleworthy

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Location:
    Penarth, Wales, UK
    #7
    yup. it's totally ridiculous why i cant change the settings. (or at least extend the shutoff time)
     
  8. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #8
    It's set by the administrator so that's where the question needs to be raised
     
  9. sjleworthy thread starter macrumors 65816

    sjleworthy

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Location:
    Penarth, Wales, UK
    #9
    yes, and its company policy to keep all security switched on of course.

    my other alternative i'm trying is to delete the email exchange server from the ipad, but use an outlook web app/web page link instead.

    pros - passwords are saved,all same interface and usage as my 'real' desktop Outlook package and screen-lock is back to normal.

    cons - 'push' isnt active, and it's a stand alone system on it's own web page and not integrated into my ipad's email app.

    i'll see how i get on.
     
  10. scaredpoet macrumors 604

    scaredpoet

    Joined:
    Apr 6, 2007
    #10
    Does your outlook server have IMAP enabled? You could use it that way and not have to worry about web pages and such.
     

Share This Page