Automator isn't in my utilities?

Discussion in 'MacBook Pro' started by SinisterPower, Jul 13, 2011.

  1. SinisterPower macrumors member

    SinisterPower

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Location:
    Michigan
    #1
    Hi, i checked my utilities folder for automator and it isn't there? I need it! What do I do? :apple:
     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #2
    Its in the Applications folder, not Utilities.
     
  3. gorskiegangsta macrumors 65816

    gorskiegangsta

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Location:
    Brooklyn, NY
    #3
    +1

    Also, when in doubt, use Spotlight, click Show All, then right click the desired file and choose "Open Enclosing Folder"
     
  4. SinisterPower thread starter macrumors member

    SinisterPower

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Location:
    Michigan
    #4
    I know. I feel stupid. Lol **** me. And i know what spotlight is, I've been a mac user/ programmer since Windows 98.:apple:
     
  5. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #5
    Its alright, everyone gets mental hiccups. Just the other day I couldn't remember how to change the audio input on Leopard.
     
  6. SinisterPower thread starter macrumors member

    SinisterPower

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Location:
    Michigan
    #6
    Haha Nice. Lol.
     

Share This Page