AVCHD (vixia HF200) importing to FCP 6

Discussion in 'Digital Video' started by puckhead193, Sep 12, 2009.

  1. puckhead193 macrumors G3

    puckhead193

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    NY
    #1
    For the past few days i've been trying to import footage from my vixia HF 200 and have been unsuccessful. I've tried a million ways start up FCP first star the camera up, first open log and transfer then turn on the camera, a million restarts to both the camera and the computer and nothing seems to be working. The SD card mounts to the desktop but when i go to log and transfer nothing comes up.
    What the flip is going on. Any suggestions.
     
  2. puckhead193 thread starter macrumors G3

    puckhead193

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    NY
    #2
    anyone i kinda need to get this done for work sooner then later
     
  3. xStep macrumors 68000

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Location:
    Less lost in L.A.
    #3
    Don't know and couldn't find out much about this problem.

    If you are using your iMac and the latest upgrade to FCP 6 and have also applied the Pro Applications updates, then it should be working.

    Your Powerbook is not supported because it is not an Intel based machine.

    I found this Apple tech note that you may want to review; Final Cut Pro 6.0.1: About transferring AVCHD footage.

    P.S. When you post a question, you should list the exact versions of software you are using as that can help people help you. In this case, OS X and FCP.
     
  4. pigbat macrumors regular

    Joined:
    Jan 18, 2005
    #4
    Have you tried rebooting the mac. I have had an issue a few times where I couldn't import video and a reboot cleared it each time. Do you have the power supply connected to the HF200?
     

Share This Page