Avi

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Jim Dow, Jun 1, 2013.

  1. Jim Dow macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #1
    AVI wont work on snow leopard.

    It used to but something has changed.

    Please keep answers interpretable. :)

    Jim.
     
  2. negativzero macrumors 6502

    Joined:
    Jul 19, 2011
    #2
    Download VLC.
     
  3. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
  4. Jim Dow thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #4
    Downloaded Perian with no luck.

    Not sure which VLC to use. Downloaded a couple but no luck.

    ???
     
  5. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #5
    Make a new User in Users & Groups, logout and into new User, same problem there or not?
    If not you have problems from within your normal User Account, can be fixed.
     
  6. Jim Dow thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #6
    No idea what Users and Groups is, and can't find it in finder. :(
     
  7. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #7
    It's in System Preferences.
     
  8. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #8
    And VLC Player should only be downloaded from here.

    To edit your thread title to a descriptive one, to get a knowledgable audience and help making the thread easier to find for people looking for the same information, just click on the [​IMG] button on the bottom right of your original post and then click the [​IMG] button below your message.
     
  9. Jim Dow thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
  10. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #10
    What was the problem, what did you do to solve it?
     
  11. Jim Dow thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #11
    Sorry about the belated reply, Have been OS for a while and have not logged on to this site.

    Unfortunately I cant recall what the issue was, but I'm fairly sure it either resolved itself or my son fixed it, as in terms of IT, I'm a good welder. :)

     

Share This Page