Awesome Screenshot Safari extension broken on ML

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Tknull, Jul 26, 2012.

  1. Tknull macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Location:
    San Diego
    #1
    When i try to get a screenshot with Awesome Screenshot extension on Safari, it says "Capture Failed!".... hope they update/fix this extension soon...
     
  2. capnross macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2012
    #2
    It seems to be the latest Safari, not Mountain Lion per se, as I'm running Lion (but not ML) and I have the issue too. :confused:
     
  3. LostSoul80 macrumors 68020

    LostSoul80

    Joined:
    Jan 25, 2009
    #3
    Safari 6 is the latest release, so expect some time before people make plug-ins available on it.
    Have you tried contacting the developer?
    If you really need it, you can use the Firefox version for now.
     
  4. Tknull thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Location:
    San Diego
    #4
    Yea, i suppose i'll check for updates periodically... and perhaps i'll give firefox a go. In the meantime, i've just been doing normal screenshot grabs (command+shift+3)... and then opening the image in pixelmator to add notes/text to the image.
     
  5. Tknull thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Location:
    San Diego
  6. Shrink macrumors G3

    Shrink

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    New England, USA
    #6
    It happened to me, too, and I love the Safari Extension.

    I communicated with the devs through their website and informed them of the problem. Just a suggestion; when stuff like that happens, communicate the bug directly to the devs.

    (Apologies if you already had done that...:D)
     
  7. ginjg macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2002
    #7
    download it directly from the Apple Safari Extensions gallery

    I downloaded from their site and it did not work, I uninstalled that version in Safari Preferences/extensions
    and then clicked on get extensions and installed it from the extensions gallery and it's working fine.
     

Share This Page