awful sound on my new 13" MBP ? subwoofer missing ???

Discussion in 'MacBook Pro' started by macchiato2009, May 20, 2010.

  1. macchiato2009 macrumors 65816

    Joined:
    Aug 14, 2009
    #1
    seems like i have mono sound coming from the center of the keyboard


    no bass at all :confused::eek:
     
  2. coolbreeze macrumors 68000

    coolbreeze

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    UT
  3. Sanderr macrumors regular

    Joined:
    Jun 14, 2007
    #3
    what did you expect, a 12" powered woofer? Sound of the 13 inch models sucks, no way of getting around it.
     
  4. macchiato2009 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Aug 14, 2009
    #4
    i had the previous model and the sound was fine

    here, no bass at all... :confused:
     
  5. djanthonyw macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2010
  6. macchiato2009 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Aug 14, 2009
    #6
    dude, i did mean bass like on normal speakers but still, the sound is supposed to be at least good

    i had previous generations of MBP, never had problem before with the sound

    :mad:
     
  7. ano0oj macrumors 6502

    Joined:
    Apr 20, 2010
    #7
    go to apple and demand for a subwoofer to be installed!
     
  8. murdercitydevil macrumors 68000

    murdercitydevil

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Location:
    california
  9. EstrlM3 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 16, 2010
    #9
    check it out with apple, my speakers are working fine
     
  10. macchiato2009 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Aug 14, 2009
    #10
    indeed, just checked with apple, there is a problem with the speakers

    thanks for the serious posts

    and others for mocking (some of you have definitely time to waste instead of helping people)
     
  11. Adubg macrumors newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #11
    Yeah I had the same issue happen with me and my new MBP. The left speaker was shot as soon as I received it. Took it to the apple store and they hooked me up with a new laptop.
     
  12. macchiato2009 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Aug 14, 2009
    #12
    ok thanks for your feedback

    apple is proceeding with a replacement
     
  13. saxman1a macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2011
    #13
    speakers

    Hey guys I bought a MacBook Pro 13" in August 2011. I had the exact same problem. I would play a song on iTunes, it would sound great, then boom...cuts off no bass, and really low. Took it into the Apple store. They opened it up right in front of me. Low and behold, the tiny speaker connector was not all the way attached! Just a simple fix, and no problems thereafter. Just think how many of these they make a week. I would expect minor goofs.

    Anyways, I hope you got your problems resolved, just thought I would share since it was relavent to this post. Thanks for everyone else that had advice. Its not very much fun when you buy a 1,200 laptop, and your ipad speaker sounds better....
     

Share This Page