Backgrounder application doesn't work

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by homersparkle, Feb 23, 2010.

  1. homersparkle macrumors newbie

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA (Highland Park)
    #1
    Hi,

    Sorry if this has been covered before (im a newb)

    I just jailbroke my phone in order to run the backgrounder app (so i can run my loops on the diddydj app and use a drum machine that i like thats another app). I installed Backgrounder but it just will not work.

    I have a 3G, currently using 3.1.3 software FYI
     
  2. tctony macrumors 6502a

    tctony

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #2
    You need a lot more information then "won't work."

    What do you mean it won't work? Did you check the settings to make sure it was enabled? If it is, did you try reinstalling it? If so, did you make sure you installed the one for 3.x?
     
  3. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #3
    What do you mean its not working.
    What does it do? How, when, what, where....
    Did you go into the backgrounder settings and set it up the way you want it to work and how.
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    I know, some posters dont give detailed info on their problem at all and just expect us to be psychics :D
     
  5. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #5
    How are you trying to make it "work"? What are you expecting to happen? What is happening?
     
  6. homersparkle thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA (Highland Park)
    #6
    sorry i wasnt so detailed, I was in a rush

    basically, I installed it, I set it for it to work by holding the home button. opened another app, held the home button....did nothing. Its supposed to pop up with a screen that says "backgrounder enabled"


    btw I know what you mean..I used to work at at the Apple Store and people would walk up to me and say "hi my computer isn't working what do I do" :D
     
  7. jaloddy2 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 10, 2010
    #7
    Backgrounder help

    I have a first generation iphone with 3.1.3 firm, I can't get backgrounder installed in my phone, help please, is there a way i can get it or another app that will do the same.
     

Share This Page