Bad shows of the picture

Discussion in 'macOS' started by iLondon, Aug 18, 2009.

  1. iLondon macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #1
  2. DoFoT9 macrumors P6

    DoFoT9

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Location:
    Singapore
    #2
    id love to help but im not sure what you are asking..

    what program are you using to edit??

    are you putting pictures into a movie and then exporting it - and the quality is bad?? am i right?

    if so, then you need to increase your export settings to a higher quality.
     
  3. iLondon thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #3
    no i mean all the picture who r in the web

    like when u open apple website , and u see many picture in the web

    in my laptop this picture r in bad quality

    anyway .. thanx alot
     
  4. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #4
    I'm not quite sure what you're asking but if you mean that you see a lot of artifacts on images while surfing the web. That could be that your display is not set to the optimum resolution for LCDs or that you're viewing images larger then intended. For instance a 640x480 image will look like crap when upsized to 1024.x768
     
  5. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #5
    How are you connected to the Internet? I suspect a 3G modem? If so that is the problem: your service provider is recompressing the images to a smaller size to make your connection feel faster. Sometimes you can turn this off by changing the username you connect with, sometimes not...
     
  6. iLondon thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #6


    Exactly !

    but who can i make it better !?

    help me plz.
     
  7. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #7
    Use Google to search for details for your provider. For example for O2. Note that you will also have to use Google to find out how to change this for your particular 3G modem.

    Note that it may not actually be possible to turn this off. In that case, well you are stuck with it (and almost certainly agreed to it in the terms and conditions you signed when you got the kit).
     
  8. iLondon thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #8

    I did .. but it can't be

    I am using O2 connection from my iPhone

    Does there anything to do to make it better

    when i change the Username from vertigo to anything , i loss the connection

    what can i do now ?
     
  9. freesonwang macrumors member

    Joined:
    Apr 19, 2009
    #9
    I believe this would get better if you got on a fast internet connection (DSL, or fast Wi-Fi).
     

Share This Page