Badly need help transferring data from iPhone 6 Plus to iPhone 6s

Discussion in 'iPhone' started by Hieveryone, Oct 2, 2015.

  1. Hieveryone macrumors 68020

    Joined:
    Apr 11, 2014
    #1
    I back up my iPhone 6 Plus, but when I plug in my 6s the backup isn't showing. Instead it's showing backups for the 6s, almost like it's a different users phone all together.

    What do I do?
     
  2. doboy macrumors 68000

    Joined:
    Jul 6, 2007
    #2
    You probably need to fully reset/erase your 6s and restore with 6+ backup.
     
  3. Hieveryone thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Apr 11, 2014
    #3
    I am using iOS 9.1 on the 6 Plus. Is that a beta version??
     
  4. Spink10 macrumors 601

    Spink10

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Location:
    Oklahoma
    #4
    Yes
     
  5. doboy macrumors 68000

    Joined:
    Jul 6, 2007
    #5
    Yes, that may be the reason.
     
  6. Hieveryone thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Apr 11, 2014
    #6
    Well. This really sucks. I read online I have to basically use a backup with an older version..which was like eons ago...
     
  7. doboy macrumors 68000

    Joined:
    Jul 6, 2007
    #7
    Maybe you can update the 6s to 9.1 beta then try to restore from backup?
     
  8. Hieveryone thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Apr 11, 2014
    #8
    I'll just keep the 6 Plus for now. I really don't want the hassle. When 9.1 is released I might switch again.
     

Share This Page