battery life, once again

Discussion in 'MacBook Pro' started by Tex-Twil, Nov 26, 2008.

  1. Tex-Twil macrumors 68020

    Tex-Twil

    Joined:
    May 28, 2008
    Location:
    Europe
    #1
    Hi,
    untill now, my battery on my late 08 MBP was fine (around 4h). Yesterday, I tried to switch for the 1st time to the 9600 and then back again to the 9400.

    I have the impression that something wrong happened cos now I get only 2h of battery on the 9400 with low contrast, surfing only.

    With a full battery, the estimated time is 2.20h, before it was estimated around 4-5h

    what the hell is going on ?

    Battery heath seems to be ok.

    Can it be only the estimation bug ? I'm measuring it right now how long it will last.
     

    Attached Files:

  2. Tex-Twil thread starter macrumors 68020

    Tex-Twil

    Joined:
    May 28, 2008
    Location:
    Europe
    #2
    We I think we can forget this thread. I rebooted and everything seems to be back to normal (see attachment).

    Actually I havent rebooted since days.
     

    Attached Files:

  3. jlocalled macrumors member

    jlocalled

    Joined:
    Oct 13, 2008
    #3
    I can say that it was probably because you had many background processes running from not restarting for several days, from the look of your amperage from before. -2042mA to -925mA. The restart defiantly cleared that up.
     
  4. Tex-Twil thread starter macrumors 68020

    Tex-Twil

    Joined:
    May 28, 2008
    Location:
    Europe
    #4
    Well I had all my application closed and I checked the processes and nothing seemed suspicious.

    Anyway, Im happy that it's fixed :)
     

Share This Page