Battery Not Display on Lockscreen

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Centsy, Mar 11, 2011.

  1. Centsy macrumors regular

    Joined:
    Feb 9, 2011
    #1
    Not sure when this started happening, but the battery image does not appear in the lockscreen and the charging battery icon does not appear in the status bar anymore. The phone will charge as normal, but I get my standard lockscreen without the battery image. Any idea what may have caused this or how to fix it? I tried disabling all of my Winterboard themes, but this didn't fix the issue. Any other ideas?
     
  2. h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
    #2
    Not sure what firmware you're on but usually any lockscreen theme will disable the battery charging icon from showing up. As for the statusbar icon not showing up, do you have any other tweaks/mods that changes anything in the statusbar?
     
  3. Centsy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 9, 2011
    #3
    Thanks for the reply. I disabled all of my Winterboard themes and still didn't see it show up, so I figured that should have caused it to show up. I am using clean status, but the battery indicator is turned on, so I figured that wouldn't cause any problems either...
     
  4. h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
    #4
    Turn the battery indicator off and see if that helps or just temporarily disable CleanStatus and see if that brings back the statusbar icon.
     
  5. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #5
    do you have LockInfo 3.0? that has an option that hides the battery on lockscreen
     
  6. Centsy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 9, 2011
    #6
    I used to have LockInfo 3.0, but I removed it. Maybe that setting got left around though. I'll have to reinstall it and see if flipping the setting fixes it. Thanks for the suggestions!
     
  7. Centsy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 9, 2011
    #7
    Hmm, this didn't work either. I hope I don't have to restore to fix it. =/
     
  8. erynnecampbell macrumors newbie

    Joined:
    Feb 15, 2013
    #8
    I'm having the same issue with my iPhone 4S running IOS 6.1..

    I've removed the most recent things downloaded in cydia but still no luck..

    Can anyone help on how to fix this??
     

Share This Page