Battery Usage not showing

Discussion in 'iOS 8' started by NavySEAL6, Sep 20, 2014.

  1. NavySEAL6 macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 13, 2006
    #1
    For some reason when I go into the battery usage it does not show the breakdown by app. It says it will be available after a few minutes of usage, but I've been using it for over an hour. I'm on a 6+, restored from an iPhone 5 iOS backup. It was working on my iphone 5. Any suggestions?
     
  2. lwood1 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Location:
    SoCal
    #2
    Took mine a while, don't worry it will come up
     
  3. Tuppery Numnak macrumors member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    #3
    I restored from an iPhone 5 backup where it was working and now it isn't on my iPhone 6. My 6 is also displaying identical standby and usage times, which should never be the case, ever.
     
  4. Tuppery Numnak macrumors member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    #4
    Did yours ever start working? I'm now 4 days into iPhone 6 and mine still won't populate.

    ----------

    How long is a while? This 'bug' if it is one, is annoying.
     
  5. Nuworld macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2012
    #5
    Same thing here for my Iphone 5.
    I updated to IOS 8 on release day.

    It has never worked for me.
     
  6. Tuppery Numnak macrumors member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    #6
    I would think if it's a bug it would affect everyone but it's all over the place. Some see it, some don't.
     
  7. NavySEAL6 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 13, 2006
    #7
    It did finally show up after about two days. Definitely just a bug, so hopefully this is addressed soon
     
  8. lwood1 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Location:
    SoCal
    #8
    Told you.
     
  9. Tuppery Numnak macrumors member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    #9
    Day 5 for me. Lol. Still nothing.
     

Share This Page