Beejive push help...

Discussion in 'iPhone' started by pinklovealways, Aug 20, 2009.

  1. pinklovealways macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Location:
    columbus, ohio
    #1
    Hi!

    I installed beejive a few weeks back and it has been working like a champ. Push works like a charm and I actually love it (although some do think it's intrustive)!

    I did the upgrade yesterday and it seemed to be working great! Then all of a sudden this afternoon the push part isn't working at all!!!

    I'm getting no push notifications that I have an IM and it's really starting to bug me. I'll go into the app and it will show 4 IM's that never pushed to let me know I have one.

    Has anyone else had any problems since the upgrade or at all??? Anyone have suggestions on how I can fix this. Oh and I did go into settings and make sure it was set to push - and it is (like it always has been)!

    Any help is greatly appreciated!
    nikki
     
  2. AuroraProject macrumors 65816

    AuroraProject

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    Right there
    #2
    Just checked mine, same thing. No push notifications at all.
     
  3. patrickdunn macrumors 6502a

    patrickdunn

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Location:
    St. Louis, MO
    #3
    I'm not getting push either this afternoon, it sucks.
     
  4. jfong425 macrumors member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    #4
    ditto here. tested it so many times but still not working. its an internal issue rather than a issue with your phone.
     
  5. pinklovealways thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Location:
    columbus, ohio
    #5
    Thanks guys - although crappy I'm glad to know it's not just my phone!

    I also sent an email to beejive so if I hear anything back I'll let you know!

    nikki
     
  6. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #6
    Hmm I thought my iPhone was acting up, ugh.. hopefully they fix it soon.
     
  7. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
  8. pinklovealways thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Location:
    columbus, ohio
  9. AuroraProject macrumors 65816

    AuroraProject

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    Right there
    #9
    Not mine, IM+ is looking more appealing every day.
     
  10. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #10
    Downloaded Beejive this afternoon, and it has worked flawlessly. Push functionality seems to have been restored.
     
  11. pinklovealways thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Location:
    columbus, ohio
    #11
    Here is what beejive told me in their reply email (in case your still having trouble):

    Hi,

    Sorry for the inconvenience. It was a temporary problem. Could you please logout of all accounts and login again and see if it helps? If its still a no go, try and swtich airplan mode off and witch it back on and see if it helps.

    Thank You!
     

Share This Page