Best modem for airport extreme

Discussion in 'Mac Accessories' started by scmarcos, Sep 4, 2011.

  1. scmarcos macrumors member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #1
    Guys could you let me know which is the best modem for the airport extreme?
    Thanks,
     
  2. FearGhost macrumors member

    FearGhost

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Location:
    Cambridge, UK
    #2
    I use a Draytek Vigor 120 with mine and it works perfectly.......
     
  3. RedRallyeZ macrumors regular

    Joined:
    Nov 15, 2010
  4. cuestakid macrumors 68000

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Location:
    San Fran
    #4
    i must echo RedRallyeZ's question. Most ISPs either require you to use their modem ,or if you want to install your own, only allow a specified list-at least that is what my ISP, Comast, does. Most ISPs won't help or allow you If you just install a random modem, as they cannot verify that it doesn't have issues with their network.

    So the better question should be what is the best approved modem for your ISP?
     
  5. scmarcos thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #5
    I come from Italy with TELECOM and I can use any modem I want!
    Thanks guys!
     
  6. ibarnett macrumors regular

    ibarnett

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Location:
    Gold Coast, Australia
    #6
    +1, works perfectly.
     
  7. NogbadTheBad macrumors regular

    NogbadTheBad

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Location:
    United Kingdom
    #7
    +1 the 120 works a treat
     
  8. FearGhost macrumors member

    FearGhost

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Location:
    Cambridge, UK
    #8
    I'm currently with Vispa Internet (In the UK).
     

Share This Page