Beta 3 breaks MyEclipseIDE

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by MagicDude4Eva, Jul 9, 2015.

  1. MagicDude4Eva macrumors newbie

    MagicDude4Eva

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Location:
    South Africa
    #1
    Beta 3 seems to break many Eclipse based IDEs such as MyEclipseIDE. The app launches after a long delay, but none of the controls / windows / menus are clickable.

    Unsure if there is a work-around, but beta notes state: "Some versions of Eclipse may hang during use."

    My experience is that Eclipse has become completely unusable.
     
  2. SilverRubicon macrumors member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    This seems to be the case. Eclipse, Crashplan, and openHAB Designer (eclipse based) all fail to work. IntelliJ does work.
     
  3. skwood macrumors 6502a

    skwood

    Joined:
    Jul 8, 2013
    Location:
    Tonbridge, UK
    #3
    Do they work again after the Supplemental update?
     
  4. SilverRubicon macrumors member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #4
    Thanks for alerting me to the supplemental update, but no, still does not work.
     
  5. Blakeasd macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 29, 2009
    #5
    Eclipse doesn't work in the OS X El Capitan Public Beta either.
     
  6. Paradoxally macrumors 65816

    Joined:
    Feb 4, 2011
    #6
    Maybe it's a sign to stop using that horrible IDE and switch over to IntelliJ. :p
     
  7. skwood macrumors 6502a

    skwood

    Joined:
    Jul 8, 2013
    Location:
    Tonbridge, UK
    #7
    Ah, sorry I couldn't help.
     

Share This Page