Beta 7 iTunes Issue

Discussion in 'iPhone' started by thegoldenmackid, Sep 7, 2011.

  1. thegoldenmackid macrumors 604

    thegoldenmackid

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Location:
    dallas, texas
    #1
    Was wondering if anyone on here is getting a similar issue.

    When I go to play a song on my phone, it either:
    A. Forces me back a window (into Albums, Songs, Playlist, etc)
    B. Will skip through every song in the album until reaching a specific, albeit random, song; i.e., not the one I selected. For example, select Track 7, shuffles through all tracks and lands on Track 10.

    I cannot even get it to let me skip until specific tracks, it seems it only wants to play a few.

    Just wondering. For those wondering, I OTA'd Beta 7, no Jailbreak. I've restarted the iPhone and the app, thinking about doing a restore.
     
  2. Saberon macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2008
    #2
    Well known fact that iTunes/iPod/Music in Beta 7 is horribly broken.
     
  3. A2DY macrumors member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    #3
    just to add from my experience I have no issues at all.
     
  4. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #4
    It's not horribly broken.

    People just don't know what's going on behind the scenes. This is why the release notes do not mention submitting bug reports and instead lists known issues. I've been trying to explain that simple concept to people for a while now. Only time will show it.

    When it comes out next month it will work just fine. Mark my words.
     
  5. Saberon macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2008
    #5
    "When it comes out next month it will work just fine. Mark my words. "


    Of course it will, it won't be a beta then. I'm trying to say that in this particular beta, Music app is not working as intended. Just because 1 person isn't having an issue doesn't mean that nobody is having an issue.


    Put it this way, when iOS 5 is officially out and you are still having a problem, then you can complain about it.
     
  6. shandyman Suspended

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Location:
    Dublin, Ireland
    #6
    have you synced the device to iTunes? as there's a known bug that's like the photos one where it's all there, but the device doesn't see it, so you re-sync and it will be fine.

    failing that, just take the music off and put it back on.

    try those before restoring as those are both recommended actions and have been discussed in other threads on here
     
  7. Daremo macrumors 68000

    Daremo

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Location:
    Chicago
    #7
    I had the same issues with mine. I fixed it by simply deleting all the music from my iPhone, and then re-adding it back on. It works perfectly now.
     
  8. jpetticrew macrumors 6502a

    jpetticrew

    Joined:
    May 13, 2009
    Location:
    Texas
    #8
    That issue has to do with OTA updates. If you restored in iTunes, that won't happen.
     

Share This Page